Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اعلام کرده که ۳۰ میلیون گیمر یا همان بازیکن بازی‌های رایانه‌ای در ایران وجود دارد؛ یعنی یک سوم جمعیت ایران. اگر برای این جمعیت فزاینده فرهنگ سازی درستی صورت نگیرد و جهت گیری نشود قطعا در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد. این بخشی از صحبت‌های ماجد بازرگان تهیه کننده برنامه «کافه بازی» است که سال‌هاست روی آنتن شبکه دو سیما قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه «کافه بازی» با هدف حمایت از بازی سازهای ایرانی و فعالان صنعت بازی‌های رایانه‌ای و مروری بر آخرین تحولات حوزه تکنولوژی بازی های کامپیوتری در گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیما تهیه شده است. برنامه‌ای که معرفی بازی‌های رایانه‌ای ایرانی به همراه بررسی و گفتگو با سازنده، طراح و ناشر و ... را در دستور کار دارد و حالا با تغییراتی از جمله آموزش بازی سازی و ترویج فرهنگ صحیح استفاده از بازی‌های رایانه‌ای پنجشنبه و جمعه هر هفته ساعت ۱۷:۲۰ از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

ماجد بازرگان تهیه کننده «کافه بازی» در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، با اشاره به افزایش زمان برنامه «کافه بازی» با توجه به درخواست مخاطبان بیان کرد: در اغلب خانه‌ها فرزندی وجود دارد که به ویدئوگیم علاقمند است. بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای اعلام کرده که ۳۰ میلیون گیمر در ایران وجود دارد یعنی یک سوم جمعیت ایران. اگر برای این جمعیت فزاینده فرهنگ سازی درستی صورت نگیرد و جهت گیری نشود قطعا در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی از جمله تغییرات این برنامه در فصل جدید را پرداختن به بحث آموزش دانست و گفت: یکی از اولویت‌های ما در این فصل از برنامه بحث آموزش است. در فصل پیشین  بخشی به نام «دانش بازی» را طراحی کردیم که به صورت قدم به قدم و تئوری به آموزش بازی سازی می‌پرداخت که با استقبال مخاطبان برنامه مواجه شد. بنابراین در این فصل از برنامه به صورت عملی به آموزش بازی سازی پرداختیم. در ادامه با دعوت از چند تن از اساتید نخبه بازی سازی در بخش‌هایی ۱۰ دقیقه‌ای هر هفته یا یک هفته در میان شروع به آموزش این مهارت کردیم.

تهیه کننده برنامه «کافه بازی» خاطرنشان کرد: بازی سازی یک رشته به شدت پول ساز و به اصطلاح آینده دار است. به همین دلیل گیمرهایی که به بازی علاقه دارند این تمایل به سمت حرفه آینده شان سوق پیدا می‌کند.

بازرگان در ادامه به بحث فرهنگ سازی برای خانواده‌ها به عنوان یکی دیگر از سرفصل‌های این سری از برنامه‌های «کافه بازی» اشاره کرد و گفت: خانواده‌هایی که قدیمی ترند و سن والدین بیشتر است بازی‌های کامپیوتری را به شدت منع می‌کنند و از طرفی والدین کم سن و سال تر نیز از طرف دیگر بام افتاده‌اند و با در اختیار قرار دادن انواع تبلت و گوشی‌های هوشمند واکنشی به گذراندن بیش از حد وقت فرزندان خود در این زمینه نشان نمی‌دهند. 

این تهیه کننده جوان ادامه داد: در اینجاست که به عنوان یک برنامه ساز وظیفه خود دانستیم که ورودی به اندازه به این مبحث داشته باشیم. به همین دلیل احساس نیاز کردیم که فرهنگ استفاده مناسب از تکنولوژی های جدید را مورد بررسی قرار دهیم. انتخاب نوع بازی، زمان اختصاص داده شده، رده سنی و ... از جمله مواردیست که در این زمینه باید مورد توجه خانواده‌ها قرار بگیرد. تمام بازی‌هایی که در دنیا ساخته می‌شود رده سنی دارد که اگر به همراه زمانی که هر فرد در طول روز به بازی اختصاص می‌دهد، مورد توجه قرار گیرند، منعی ایجاد نمی‌کند. بنابراین بخشی را طراحی کرده‌ایم که مختص به والدین است و از جمله مواردی است که در اکثر خانواده‌ها مبتلا به است.

بازرگان با اشاره به آرش عیاری و مرجان مروستی به عنوان مجریان برنامه پیرامون دیگر تغییرات «کافه بازی» اظهار داشت: با معرفی بازی‌های ایرانی و دعوت از بازی سازهای ایرانی به حمایت از این صنعت در داخل کشور پرداخته ایم. دکور این برنامه نیز به تازگی تغییر کرده و سعی کردیم از المان‌هایی که برای گیمرها جذاب است استفاده کنیم و نورپردازی جذاب تری نیز ایجاد کنیم.

تهیه کننده «کافه بازی» از حضور کارشناسان رسانه‌های دیجیتال و مرتبط با بازی‌های کامپیوتری که مخاطبان میلیونی دارند به عنوان یکی از بخش‌های جذاب برنامه نام برد و گفت: کارشناسان درباره بازی‌ها، اخبار و اتفاقات بزرگ این صنعت فراگیر صحبت می‌کنند. به همین دلیل برنامه «کافه بازی» به صورت روزانه ضبط می‌شود زیرا نیاز است تا اخبار هر هفته را پوشش دهیم.

وی ادامه داد: به عنوان مثال بازی «داستان بیستون» یک بازی جدید ایرانی است که به صورت بین المللی منتشر می‌شود. با ناشر بازی ارتباط گرفتیم و با او درباره روند انتشار و ویژگی‌های بازی گپ و گفت کردیم. این اتفاق درباره بسیاری از بازی‌های دیگر نیز می‌افتد. البته که پس از بررسی بازی‌های روز دنیا و تناسب آن‌ها با فرهنگ خودمان به بررسی آنها می‌پردازیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کافه بازی بنیاد ملی بازی های رایانه ای شبکه دو سیما بازی های رایانه ای خانواده ها تهیه کننده کافه بازی بازی سازی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۹۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت

 به گزارش تابناک، حتما قرار است که «پدر قهوه» ساخته شود، اما از نظر ساترا، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است. شنیده شده که سریال «پدر قهوه» قصه مردی را روایت می‌کند که مافیای قهوه در ایران است.

خبر رسیده که این سریال جدید در مراحل پایانی پیش‌تولید قرار دارد و این در حالی است که ساترا می‌گوید هیچ مجوزی برای سریال صادر نشده.

یکی از پلتفرم‌ها سرمایه‌گذار اصلی سریال است و این سریال بعد از پایان کار در فیلم‌نت پخش می‌شود. مدیری مانند دیگر سریال‌هایش، در کار جدیدش بازی می‌کند و گفته می‌شود ژاله صامتی و سام درخشانی هم از دیگر بازیگران سریال هستند. عنوان «پدر قهوه» یکی دیگر از سریال‌های مدیری با عنوان «قهوه تلخ» را به یاد مخاطبان می‌اندازد، سریالی که در زمان پخش با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. ظاهرا این سریال هم طنز است. به‌احتمال زیاد خود کارگردان هم در این سریال مانند دیگر آثارش بازی خواهد کرد. این روز‌ها «اسکار» مهران مدیری بیننده زیاد دارد و توانسته از رئالیتی‌شو‌های محبوب شبکه نمایش خانگی باشد.

از «قهوه تلخ» تا «پدر قهوه»

اواخر دهه ۸۰ وقتی مهران مدیری با تلویزیون به بن‌بست رسید، سریال «قهوه تلخ» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت. سال‌های ۸۹ و ۹۰ اوج داستان فروش سی‌دی‌های فیلم و سریال در سوپرمارکت‌ها بود و «قهوه تلخ» پرمشتری‌ترین محصول فرهنگی‌ای بود که در سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شد، سریالی که بسیار دیده شد، ولی ناتمام ماندنش به‌دلیل اختلاف مدیری با سرمایه‌گذار، ضربه‌ای کاری به اعتماد مخاطب وارد کرد. پس از «قهوه تلخ» مدیری سریال‌های دیگری برای شبکه نمایش خانگی ساخت، سریال‌هایی، چون «ویلای من» که هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت «قهوه تلخ» را تکرار کنند. دهه ۹۰ دهه بازگشت مدیری به تلویزیون بود و در این سال‌ها او را بیشتر به‌عنوان برنامه‌ساز دیدیم تا کارگردان سریال. البته مدیری در میانه‌های دهه ۹۰، فیلم سینمایی «ساعت پنج عصر» را هم کارگردانی کرد. او که سال‌ها با «دورهمی» میهمان خانه‌های مردم بود، حالا برنامه «اسکار» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و در تدارک سریال «پدر قهوه» است که هنوز مجوز ساترا را برای تولید نگرفته.

افتتاح کافه برای زدن بانک

سریال «پدر قهوه» که گفته می‌شود، اقتباسی از یک کمدی هالیوودی است ماجرای گروهی است که با تصور گران شدن قهوه، به قصد سرمایه‌گذاری و کسب سود، همه دار و ندار خود را صرف خریدن قهوه می‌کنند. در این میان امضای قراردادی میان ایران و کنیا، قیمت قهوه را به‌شدت پایین می‌آورد. راه‌حل انتخابی برای جبران مافات، زدن بانک است. به همین منظور مغازه کناری یک بانک انتخاب شده و به‌صورت صوری کافه‌ای تاسیس می‌شود؛ کافه‌ای که گردانندگانش، چون دغدغه کافه‌داری ندارند با مشتریان بدرفتاری می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شهرت کافه در تهران می‌شود و حالا خیلی‌ها می‌خواهند به کافه‌ای بروند که در آن خبری از تکریم مشتری نیست. به این ترتیب کافه‌ای که برای زدن بانک راه‌اندازی شده، به شلوغ‌ترین کافه پایتخت تبدیل می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین
 

دیگر خبرها

  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • خدا نیت‌های ما را هم خریدار است + فیلم
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • آمریکا: برنامه‌ای عملی برای حفاظت از جان غیرنظامیان در رفح دیده نمی‌شود
  • حذف عملی ایران از کریدورهای تجاری
  • رستوران های هتل چمران شیراز