Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- کارگروه تخصصی «بازی‌های رومیزی» در شورای نظارت بر طراحی، ساخت، واردات و توزیع اسباب‌بازی راه‌اندازی شد.
به گزارش آریا، رییس دبیرخانه شورای نظارت بر اسباب‌بازی با اعلام این خبر افزود: بازهای رومیزی از جمله بازی‌های قابل حمل و نقل است که در بیش‌تر محیط‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، از طرفی به‌دلیل ماهیت ذاتی‌شان در گروه‌های دو یا چند نفره از 5 تا 99 سال قابل اجرا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویدا ملکی خاطرنشان کرد: چند سالی است که بازی‌های رومیزی باعث ایجاد کافه‌های بازی در مکان‌های عمومی چون کافه‌ها، مجتمع‌های خرید و... شده‌اند.
وی گفت: شورای نظارت بر طراحی، ساخت، واردات و توزیع اسباب‌بازی با تشکیل کارگروه بازی‌های رومیزی تلاش می‌کند ضمن ساماندهی کافه بازی‌ها و بازی‌های رومیزی با تکیه بر توان‌مندی طراحان و تولیدکنندگان ایرانی مسیر توسعه و ترویج هدف‌مند این گونه از بازی‌ها را تسهیل کند.
بر همین اساس کارگروه بازی‌های رومیزی متشکل از «علی‌رضا لولاگر» دبیر انجمن تولید کنندگان و نماینده انجمن در کارگروه، «هانی فتوت»، «صمد خطیبی»، «امیر آیین»، «احسان عبدی‌فر» و «سهراب مستقیم» همگی ‌طراح و تولیدکننده بازی‌های رومیزی، راه‌اندازی شد.
بر اساس این خبر، درگیر کردن تمامی اعضای خانواده در یک بازی، ایجاد فضایی شاد و دل‌نشین برای اعضای خانواده، جایگزین مناسب برای بازی‌های ویدیویی و موبایلی و... از جمله مزایای بازی‌های رومیزی به شمار می‌رود.
این بازی‌ها همچنین ظرفیت‌هایی مانند ایجاد مراکز تفریحی بیشتر در کشور با محوریت بازی‌های رومیزی، امکان رشد تولید و صادرات این محصولات، ایجاد کار و فعالیت سازنده با سرمایه‌های کوچک و به‌نسبت زود بازده و... را فراهم می‌آورد.
در عین حال، نبود رویکرد مستقل و مجزا از اسباب‌بازی به این حوزه، کمبود تبلیغات و معرفی این تفریح به‌عنوان یک تفریح سازنده به خانواده‌ها، نبود قوانین مدون و شفاف برای جلوگیری از موازی‌کاری و کپی‌کاری، نداشتن فضاهای تبلیغاتی و رسانه‌ای برای معرفی بیشتر این حوزه و عدم حمایت صحیح و مشوقانه برای طراحان و سازندگان بازی‌های اصلی ایرانی، از جمله چالش‌ها و مشکلات این نوع از بازی‌ها هستند.
یادآوری می‌شود در حال حاضر حدود 300 عنوان بازی‌های تولیدی و 50 کافه فعال با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور وجود دارد و بیش از 1هزار نفر در این حوزه به عنوان تولیدکننده، سایت و صفحه‌های تخصصی، کافه‌دار و تولید محتوا مشغول به فعالیت هستند.
دبیرخانه شورای نظارت بر طراحی، ساخت، واردات و توزیع اسباب‌بازی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: راه اندازی کارگروه بازی های رومیزی شورای نظارت اسباب بازی بازی های رومیزی شورای نظارت اسباب بازی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۶۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سقوط کمد جان پسر بچه ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد جان پسر ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر شد
  • اگر عرضه نظارت لیگ برتر را ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند | بچه‌های علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شدند، اما له‌شان کردند
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند