Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- کافه‌بازار بعد از حدود ۱۰ سال فعالیت یعنی از سال ۸۹ تا سال ۹۸، بیش از ۴۳ میلیون کاربر دارد. در این‌مدت تعداد اپلیکیشن‌ها و بازی‌های عرضه شده هم رشد چشمگیری داشته، به شکلی که تا پایان سال ۹۸ حدود ۱۲۷ میلیون نرم‌افزار و بازی در دسترس کاربران کافه‌بازار قرار گرفته است، اما در مقایسه با برنامه‌ها، بازی‌ها میانگین نصب بیشتر و درآمد بالاتری به ازای هر تراکنش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مجموع ۴۰ هزار برنامه و بازی فروشی موجود روی کافه‌بازار، ۸۱ درصد آن‌ها برنامه و ۱۹ درصد بازی هستند با این حال در انتهای سال ۹۸، میانگین نصب فعال بازی‌ها، ۴۳۰۰ نصب فعال و برای برنامه‌ها ۲۸۰۰ نصب فعال است. از طرفی میانگین مبلغ ریالی هر تراکنش در بازی‌ها ۱.۸۸ برابر میانگین تراکنش در سایر برنامه‌ها است. طبق این آمار یک سوم از درآمد توسعه‌دهندگان در سال ۹۸ به توسعه‌هندگان بازی‌ها اختصاص دارد و سهم بازی‌ها یک پنجم از کل تراکنش‌ها است. در سال ۹۸، با وجود کاهش تعداد فروشندگان، تعداد خریداران بازی افزایش پیدا کرده است و به‌طور متوسط برای هر بازی موجود روی کافه‌بازار ۱۲۵ خریدار و برای هر برنامه ۹۳ خریدار وجود داشته است. از طرفی میانگین تکرار خرید هر خریدار در بازی‌ها به نسبت سال ۹۷ هم افزایش پیدا کرده است.

تحلیل رفتار خریداران بازی روی کافه بازار
آخرین اطلاعاتی که از صنعت ساخت بازی‌های ایرانی موبایل به‌دست آمده، نشان می‌دهد در پایان سال گذشته ۱۸ هزار بازی فعال روی کافه‌بازار وجود داشته است که در کل ۶۷۰ میلیون مرتبه دانلود یا بروزرسانی برای آن‌ها انجام شده است. تعداد کاربرانی که به‌طور مداوم از کافه‌بازار برای موبایل خود بازی می‌خرند ۸۳ میلیون بوده است. این افراد همچنین حاضر هستند امکانات و محتوا‌های پولی موجود در بازی‌ها را خریدار کنند به شکلی که تا پایان سال ۹۸، حدود شش میلیون خرید این دسته محتوا‌ها انجام گرفته است.

تحلیل شانس بازی‌ها برای فروش بیشتر
رقابت برای ساخت و فروش بازی بین هفت هزار و ۷۰۰ توسعه‌دهنده انجام می‌شود و طبیعی است که همه آن‌ها به یک اندازه خوش‌شانس نباشند اما همگی تلاش می‌کنند از مجموع ۶۹ میلیارد تومان درآمد خالص فروش بازی‌های موبایل سهم بیشتری برای خود بردارند. برای رسیدن به این هدف غیر از شانس و البته ذوق و سلیقه توجه به یک سری نکات ضروری به‌نظر می‌رسد. مثلا باید بدانید به‌طور کلی بازی‌ها بخش مهمی از درآمدشان را در همان ماه‌های ابتدای عمر خود به دست می‌آورند. وقتی داغ و تازه از تنور بیرون می‌آیند. هر چقدر از زمان عرضه می‌گذرد به‌طور طبیعی رشد درآمد آن‌ها کاهش پیدا کرده و بالاخره متوقف می‌شود.
ساخت، عرضه و فروش بازی در کافه بازار یک سرمایه‌گذاری زودبازده به‌حساب می‌آید؛ به این ترتیب که وقتی بازی عرضه می‌شود، به طور میانگین در همان شش ماه اول کار حدود ۵۳درصد از کل درآمد خود را به‌دست می‌آورد. بازی‌های معمایی و امتیازی سریع‌تر از بقیه بازی‌ها به بالاترین میزان رشد درآمد خود می‌رسند و بعد از آن آرام آرام به‌دست فراموشی سپرده می‌شوند در حالی که بازی‌های تولید شده در دسته خانوادگی و اکشن معمولا دارای طول عمر بیشتری هستند. به‌طور کلی می‌توان گفت ۸۰درصد بازی‌ها تا چهار سال پس از انتشار همچنان مشتری دارند و سازنده می‌تواند از آن‌ها درآمد کسب کند، اما اگر بخواهیم این موضوع را در بازه شش ماهه بررسی کنیم باید گوییم کمترین میزان رشد درآمد به دسته بازی‌های ماجرایی تعلق دارد و بیشترین شانس کسب درآمد در همان شش ماه اول عرضع به بازی‌های حوزه کلمات و دانستنی‌ها تعلق دارد.
۲۰ ماه پس از انتشار بازی روی کافه بازار، همچنان می‌توان به کسب درآمد از آن‌ها امیدوار بود. اطلاعات کافه‌بازار نشان می‌دهد نیمی از درآمد تولیدکنندگان در چنین بازه زمانی به‌دست آمده است. همچنین باید به‌این نکته اشاره کرد که نیمی از بازی‌های ایرانی تا سال دوم انتشار خود همچنان مشتری دارند.
همزمان با انتشار ویروس کرونا و خانه‌نشینی اجباری مردم، شاهد رشد خرید بازی‌های موبایلی در کافه‌بازار هستیم. آمار‌ها نشان می‌دهد از آذرماه سال گذشته تا پایان سال، با رشد ناگهانی خرید بازی‌های موبایل در طول سال روبرو بوده‌ایم اگرچه میزان رشد بازی‌هایی با موضوع استراتژی، خانوادگی، تفننی و اکشن کمتر بوده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کافه بازار اپلیکیشن موبایل بازی موبایل روی کافه بازار پایان سال بازی ها سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد

اکبر ابدالی گفت: بخش تولید کفش ماشینی یکی از حوزه‌های موفق صنعت استان قم است که توانسته با ایجاد زنجیره‌ای پیوسته از ابتدا تا تولید نهایی محصول و حتی صادرات آن را به خوبی مدیریت کند.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم افزود: بهره‌برداران این صنعت با استفاده از دانش و فناوری روز جهان، مشغول تولید انواع کفش‌های ماشینی و صندل هستند و توانسته‌اند علاوه بر بازار ایران در بازار‌های بین المللی نیز جایگاه ویژه‌ای به‌دست آورند.

او ادامه داد: ظرفیت‌های این صنعت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به نمایش درآمد تا هم یکی از قابلیت‌های صنعتی استان قم به بازدیدکنندگان معرفی شود و هم بستری برای جذب سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این بخش باشد.

کفش و صندل از مهمترین کالا‌های صادراتی قم به بازار‌های جهانی است و در طول سال‌های اخیر ارز آوری خوبی برای استان به همراه داشته است.

 گزارش جمع بندی صادرات انجام شده از گمرکات استان قم در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، کفش و صندل در رتبه سوم کالا‌های صادراتی استان قرار دارد.

طی مدت یاد شده ۱۳ هزار و ۳۲۰ تُن انواع مختلف و متنوع کفش و صندل به ارزش ۲۳ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۲۰۲ دلار از گمرکات استان قم به کشور‌های هدف صادر شده که این آمار نشان دهنده موفقیت فعالان صنعت کفش قم در حوزه تجارت است.

فعالان این صنعت تلاش دارند تا در سال‌جاری علاوه بر حفظ بازار‌های موجود، در بازار‌های جدیدی نیز برای عرضه محصولات تولیدی خود حضور داشته باشند و در همین رابطه برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده‌است.

کفش ماشینی از جمله خوشه‌های صنعتی موفق در قم است و فعالان این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های قابل توجه استان در صنعت کفش، محصولات تولیدی خود را به بازار‌های داخلی و بین‌المللی صادر می‌کنند.

حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده‌است.

لازم به ذکر است ششمین دوره نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۴ از روز هشتم اردیبهشت ماه در مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی میلاد تهران آغاز و تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • مرد سال آسیا شاید به دوئل با رونالدو برسد
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • جلالی - آلوز: دوئل سال برای یک عنوان ارزشمند
  • تراکتور - استقلال؛ دوئل جذاب هفته با انگیزه‌های متفاوت
  • دوئل کارلتو و توخل در مونیخ برنده نداشت / سرنوشت صعود به مادرید کشیده شد!
  • درآمد ترید در فارکس چقدر است؟
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد