Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@17:24:29 GMT

تحلیل داده های فصل پاییز کافه بازار

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۹۷۹۹۶

تحلیل داده های فصل پاییز کافه بازار

گزارش فصل پاییز کافه بازارحاوی نمودارهایی است که وضعیت بازار محصولات دیجیتال را بیشتر از قبل آشکار می‌کند.

بررسی گزارش فصل پاییز کافه بازار حکایت از آن دارد که واتساپ، اینستاگرام و تلگرام سه برنامه‌ای هستند که پر تکرار ترین عبارات جستجوی سه ماهه سوم سال را در اپلیکیشن کافه بازار به خود اختصاص دادند و پس از آنها shareit، سروش، دیوار، روبیکا، اسنپ، آپ، آپارات، ایتا ، دیجی کالا ، ایمو، شیپور،موبوگرام، همراه من، ایرانسل من، کلش، نزدیکا و فیلیمو دیگر برنامه های پر تکرار در کافه بازار بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در بین ۲۰ جستجوی برتر موضوعی نیز ۱۰ بار کلمه بازی تکرار شده، بازی خود پرتکرارترین کلمه جستجوی موضوعی بوده و پس از آن بازی جدید دخترانه، فیلترشکن‌قوی، ماشین بازی، بازی ماشین، بازی فوتبال، vpn فیلترشکن، فوتبال، بازی دخترانه، بازی جدید، فیلتر شکن vpn، فیلترشکن، ماشین، بازی فکری بزرگسالان، بازی جنگی، تلویزیون، بازی فکری، قفل برنامه های گوشی دیگر کلمات برتر جستجوی موضوعی بوده اند.

نتیاج حاصل از تفکیک و تحلیل سهم کاربران هر برند گوشی نشان می دهد سامسونگ با 62 درصد کهGalaxy J5  با ۸ %،Galaxy J7  با ۷ %،  Galaxy J1 Ace با ۴ %، Galaxy Grand Plus 2 %  بیشترین سهم را داشته است، پس از آن  Huawei با 21 %، LGE 3%،  Sony ۳ %،ASUS با ۲ %، Lenovo ۲ %،  HTC 1 %، Xiaomi با ۲ %، Nokia با ۲ %، Motorola با 1% سهم داشته اند.

در فصل پاﯾﯿز حدود ۲۳,۲۸۲ برنامه در بازار، درآمد داشت هاند. دسته آموزش با ۶,۷۶۵ برنامه بیشترین سهم را در بین این برنامه ها دارد. در دسته کلمات و دانستنی ها حدود ٪ ۳۸ و در دسته استراتژی حدود ٪ ۳۱ از برنامه های فعال در این دسته ها در آمد کسب کرده اند.

در بازار برنامه ها سه مدل درآمد دارند: ۱.پرداخت درون برنامه ۲.خرید برنامه ۳.اشتراک درون برنامه ای. این نمودار نشان می دهد سهم درآمدی هریک از این مدل ها در هر دسته چقدر است.

منظور از اشتراک درون برنامه ای، برنامه هایی هستند که از اعتبار بازار برای دریافت هزینه اشتراک مشتریان استفاده می کنند. در واقع تمام برنامه هایی که مدل درآمدشان اشتراکی است ، لزوما از روش اشتراک درون برنامه ای بازاراستفاده نمی کنند و ممکن است پرداخت خود را با روش پرداخت درون برنامه ای پیاده سازی کرده باشند.

 

در فصل پاییز کاربران بیش از ۲۰۲ میلیون بار در بازار جستجو کردند که بیش از ۸۹ درصد آنها یک جستجوی موفق بود و منظور از جستجوی موفق جستجویی است که منتهی به نصب یک برنامه شده باشد، ۳۲ درصد جستجو های موفق در بازار مربوط به کلمات موضوعی هستند، جستجوهای موضوعی عباراتی هستند که اسم هیچ برنامه‌ای در آن ذکر نشده و کاربرد به طور خاص دنبال یک برنامه مشخص نیست، در بقیه ۶۸% جستجوها کاربران به طور مشخص یک برنامه خاص را جستجو می کردند.

رفت و آمد با ۲۴% ، امور مالی با ۱۲ %، خرید با ۱۰%، عکاسی با ۴ %، آشپزی و رستوران با ۳ ،% پیام‌رسان‌ها ۳ %، ورزشی، برنامه شبکه های اجتماعی، سبک زندگی، آموزشی۱ %، ویدئو و رسانه، ابزارها، سیر و سفر کتاب‌ها و منابع در ۶۲ درصد برنامه نقش داشته اند.

 در مجموع ۳۸ درصد بازی کلمات و دانستنی ها با ۱۴ %، تفننی با ۸ %، اکشن با ۵% استراتژی با ۶ %، ورزشی دبازی با ۲ %، خانوادگی ،آموزشی  و امتیازی نیز 1 % سهم داشته اند.

دیگر شاخص مطرح در فصل پاییز نرخ تبدیل بوده که نسبت تعداد نسبت به تعداد نمایش هر تبلیغ را نشان می‌دهد، خرید با ۸۱ % بیشترین نرخ تبدیل را طی فصل پاییز داشته  داشته و میانگین نرخ تبدیل آن ۲۲ % بوده ، رفت و آمد با ۴۵ %نرخ تبدیل و میانگین ۸ %، کاربردی با ۳۵ %نرخ تبدیل و میانگین ۲۰%، و شبکه‌های اجتماعی با ۳۰% نرخ تبدیل و ۹ % میانگین نرخ تبدیل در رده‌های بعدی قرار داشته‌اند. امور مالی با ۲۷ % نرخ تبدیل و پنج % میانگین نرخ تبدیل در رده‌های بعدی قرار داشته‌اند.

در پایان گزارش در دو نمودار بیست عبارت و برندی که کاربران جستجو میکنند آورده شده است.  حضور 12 کلمه بازی در این مورد بسیار جالب است. رده بندی مقایسه برندها از نظر میزان جستجو نیز می‌تواند جالب باشد.

 

برای دریافت فایل پی دی اف گزارش فصل پاییز کافه بازار اینجا را کلیک کنید.

 

 

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: محمد توفیق علاوی نانسی پلوسی برگزیت دهه فجر معامله قرن کروناویروس شهر ووهان سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر کافه بازار رپو تحلیل داده محمد توفیق علاوی نانسی پلوسی برگزیت دهه فجر معامله قرن کروناویروس شهر ووهان سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نرخ تبدیل نشان می دهد یک برنامه داشته اند برنامه ها پس از آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • اولی هونس نه تنها به بایرن مونیخ، بلکه به خودش هم آسیب می‌زند / تحلیل بوندسلیگا با لوتار ماتئوس
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد