Web Analytics Made Easy - Statcounter


فرارو- کافه بازار در آخرین گزارش فصلی‌اش از پایان دوران پادشاهی بازی‌های کلمات و دانستنی‌ها خبر داده است. این گزارش می‌گوید خیلی‌ها در کافه بازار همچنان به دنبال تلگرام می‌گردند و بیشترین تراکنش مالی برنامه‌ها به ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح زمانی که همه سر کار هستند مربوط می‌شود. گزارش فصلی کافه بازار نکات مختلفی دارد که در اینجا به ۱۰ مورد از آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱- نوار جستجوی کافه بازار را با سرچ گوگل اشتباه نگیرید! به طرز عجیبی یکی از پرکاربردترین کلمات در نوار جستجوی کافه بازار، بازی جدید دخترانه است. در حالی که این نوار جستجو برای پیدا کردن برنامه‌ها از روی اسمشان است و کمتر برنامه‌نویسی عبارت «بازی جدید دخترانه» را به عنوان اسم بازی انتخاب می‌کند. این گزارش نشان می‌دهد چنین جستجو‌هایی محدود به بازی جدید دخترانه نیست و عبارت‌های مثل بازی، بازی ماشین و ماشین‌بازی دیگر عبارت‌هایی است که کاربران در نوار جستجو به دنبال آن‌ها هستند.

۲- نه‌‎ تنها تلگرام، بلکه نسخه‌های فارسی آن مثل تلگرام طلایی هم از بازار حذف شده‌اند، اما همچنان خیلی از کاربران کافه بازار به دنبال نصب این برنامه از کافه بازار هستند. البته با جستجوی عبارت تلگرام در کافه بازار، تبلیغ پیام‌رسان گپ برای کاربر نمایش داده می‌شود. جستجو‌های عجیب در کافه بازار، به تلگرام محدود نمی‌شود، خیلی از کابران در تابستان گذشته در کافه بازار به دنبال فیلترشکن گشته‌اند! طوری که عبارت‌هایی مثل «فیلتر شکن» و «فیلترشکن قوی» در بین عبارت‌های پرتکرار به چشم می‌خورند.

۳- کاربران صبح‌ها سر کار خرید می‌کنند و شب‌ها تا دیروقت به دنبال بازی می‌گردند. گزارش جدید کافه بازار نشان می‌دهد اوج خرید بازی از بازار به ساعات ۹ شب تا یک نصف شب مربوط است. طوری که ۲۴ درصد خرید از بازی‌ها به این ساعات مربوط است. در طرف مقابل صبح ساعت ۱۰ تا ۱۲ ظهر اوج تراکنش مالی در برنامه‌هاست. گزارش کافه بازار نشان می‌دهد ساعت ۱۱ ظهر بیشترین خرید از برنامه‌های کافه بازار اتفاق می‌افتد. این مورد می‌تواند یک راهنمایی مفید برای برنامه‌نویس‌ها به حساب بیاید. اگر می‌خواهید برنامه‌تان را در فضای مجازی تبلیغ کنید سراغ ساعات ظهر بروید و اگر می‌خواهید بازی‌تان را تبلیغ کنید، ساعات آخر شب گزینه مناسب‌تری به نظر می‌رسد.

۴- دوره پادشاهی بازی کلمات و دانستنی‌ها به پایان رسیده. پیش از این در مترو و اتوبوس دست هر کس که موبایل می‌دیدیم، در حال بازی‌هایی مثل آمیرزا بود که در بین کلمات و دانستی‌ها جای می‌گیرند. این موضوع در گزارش‌های پیشین کافه بازار قابل مشاهده بود، اما گزارش جدید نشان می‌دهد این بازی‌ها دیگر برای کاربران تکراری شده و خیلی‌ها آن‌ها را از گوشی‌شان حذف کرده‌اند. طوری که تعداد نصب فعال این بازی‌ها ۱۶ درصد نسبت به فصل بهار کاهش پیدا کرده است.

۵- بازی‌های خانوادگی در کنار بازی‌های کلمات و دانستی‌ها بیشترین کاهش مخاطب را در تابستان تجربه کرده‌اند. این در حالی است که بازی‌ساز‌ها راه را گم کرده و همچنان در این دو دسته دنبال مخاطب می‌گردند. طوری که تعداد بازی‌های کلمات و دانستنی‌ها با رشد پنج درصدی و تعداد بازی‌های خانوادگی با رشد چهار درصدی، بیشترین افزایش را در بین بازی‌ها داشته و نشان می‌دهد بازی‌ساز‌ها همچنان بر اساس داده‌های قدیمی فعالیت می‌کنند و کاری به نیاز مخاطب ندارند.

۶- ایام فراغت تابستان تاثیر چشمگیری روی ذائقه مخاطب‌های کافه بازار گذاشته است. حوصله آن‌ها حسابی سر رفته و بیشتر به دنبال نصب بازی از بازار بوده‌اند. گزارش کافه بازار نشان می‌دهد بیشترین رشد تعداد نصب در بازار به بازی‌ها اختصاص دارد و شش دسته‌ای که بیشترین رشد را در تعداد نصب فعال داشته‌اند، به دسته بازی‌ها اختصاص دارند.

۷- کاربران کافه بازار تابستان امسال بیشتر دنبال بازی‌های در ژانر آموزشی و ماجرایی بودند. درست همان ژانر‌هایی که بیشتر به درد ایام فراغت می‌خورد و زمان بیشتری از کاربر می‌گیرد و نشان می‌دهد حوصله کاربران کافه بازار در طول تابستان بیشتر از فصل‌های قبل سر رفته است! بعد از بازی‌های حوزه آموزشی و ماجرایی، به ترتیب بازی‌های شبیه‌سازی، رانندگی، اکشن و تفننی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

۸- فروشگاه‌ها و برنامه‌های حوزه خرید، بیشتر از بقیه برای برنامه نویس‌ها درآمد داشته‌اند. طوری که اغلب کسانی که سراغ خرید‌های درون برنامه‌ای از کافه بازار رفته‌اند، از این اپلیکیشن‌ها خرید داشته‌اند. برنامه‌های مثل فروشگاه‌های کالا‌های دیجیتال، فروشگاه‌های لوازم خانگی، خرید و فروش ماشین، سوپرمارکت آنلاین، فروشگاه کتاب و تخفیف‌های گروهی در این دسته جای می‌گیرند. با بالا رفتن تعداد خریداران از این دسته، برنامه‌نویس‌ها هم اغلب به تولید برنامه در این حوزه روی آورده‌اند. طوری که تعداد برنامه‌های این دسته نسبت به فصل گذشته ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده و نشان می‌دهد این دسته بیشترین تولید اپلیکیشن را در تابستان به نام خود ثبت کرده است.

۹- تغییرات آب و هوا در فصل بهار حسابی برنامه‌های این حوزه را پرطرفدار کرده بود، اما تابستان به قدری یک نواخت گذشت که خیلی از کاربران کافه بازار دیگر علاقه‌ای به نگه داشتن برنامه‌های آب و هوا روی موبایلشان نداشتند و آن را حذف کرده‌اند. طوری که گزارش جدید کافه بازار نشان می‌دهد تعداد نصب برنامه‌های آب و هوا در طول تابستان امسال ۱۱.۵ درصد کاهش داشته است.

۱۰- برنامه‌های کاربردی، پیام‌رسان‌ها و ابزار‌ها همچنان بیشترین تعداد نصب را روی گوشی کاربران کافه بازار به خود اختصاص داده‌اند. طوری که برنامه‌های کاربردی به طور میانگین چهار میلیون و ۷۵۰ هزار نصب فعال دارند، پیام‌رسان‌ها به طور میانگین روی چهار میلیون و ۳۰۰ هزار موبایل نصب شده‌اند و تعداد میانگین نصب فعال برنامه‌های ابزار به سه میلیون و ۸۰۰ هزار می‌رسد. این در حالی است که برنامه‌های تولید شده در این سه حوزه تعداد چندان بالایی ندارد. طوری که تنها یک درصد برنامه‌های قابل دانلود از کافه بازار، پیام‌رسان‌ها هستند و ابزار‌ها سهم سه درصدی دارند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: راهنمای خرید کافه بازار بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تعداد چک‌های مبادله‌ای در اسفندماه از مرز ۹ میلیون فقره گذشت
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • عملیات ضد صهیونیستی در قدس؛ یک نظامی اسرائیلی زخمی شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • رستوران های هتل چمران شیراز
  • درآمد ترید در فارکس چقدر است؟
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال